Tweedehands fiets Rotterdam

Heb je even geen geld voor een nieuwe fiets? Voor een tweedehands fiets in Rotterdam kun je bij ons terecht. We knappen elke tweedehands fiets zo op dat hij aanvoelt als nieuw. Ook stellen we je tweedehands fiets af op jouw maat, zodat hij goed bij je past. Zo is je gebruikte fiets net zo betrouwbaar als een nieuwe. En nog voordelig ook, want dat is ons handelsmerk. Bij ons betaal je nooit te veel. Je hebt de keus uit veel verschillende soorten en maten als je een tweedehands fiets in Rotterdam zoekt. Kom maar eens naar onze showroom om ons assortiment gebruikte fietsen te bekijken en een proefritje te maken. Want het is belangrijk dat het fietsen ook goed voelt en dat je prettig kunt rijden op je gebruikte fiets.

Tweedehands-fiets-rotterdam

Niet alleen voor een tweedehands fiets in Rotterdam

Behalve voor een goede tweedehands fiets in Rotterdam kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een ruim assortiment nieuwe fietsen. Stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, kinderfietsen en elektrische fietsen, we hebben grote keus in alle soorten fietsen. Wil je een elektrische fiets kopen, dan helpen we je vooral bij de keuze voor de soort motor en de accu. Beide zijn belangrijke onderdelen van je nieuwe elektrische fiets. Of je de fiets voor korte woon-werkritjes wilt gebruiken of voor lange toertochten heeft invloed op de keuzes die je daarin kunt maken. Onze deskundige specialisten helpen je daarbij, of je nu een nieuwe of een tweedehands fiets in Rotterdam koopt.

Voor fietsreparaties en onderhoud

Je fiets laten repareren in Rotterdam? Door je fiets goed te onderhouden gaat hij langer mee. Ook kleine mankementjes moet je snel laten verhelpen voor het erger wordt. Als fietsenmaker in Rotterdam zijn wij bij uitstek in staat om snel en goed je fiets weer in topconditie te brengen. Wanneer je je fiets bij ons brengt voor een reparatie kun je hem dezelfde dag nog weer op komen halen. Een afspraak maken is niet nodig.

Ook voor fietsaccessoires

Soms heb je alleen maar een nieuwe buitenband nodig. Ook dan staan we voor je klaar. We hebben altijd een ruime hoeveelheid losse fietsonderdelen en accessoires op voorraad. Als je wilt monteren we je net gekochte onderdeel meteen even of leggen we je buitenband erop. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste onderdeel of advies over bijvoorbeeld de aanschaf van een helm? Al onze medewerkers kennen het assortiment door en door en kunnen je altijd van dienst zijn. Of je nu een bepaald onderdeel, een reparatie, een nieuwe of een tweedehands fiets in Rotterdam nodig hebt, wij staan voor je klaar!

MENU