Je fiets repareren Rotterdam

Je fiets repareren in Rotterdam? Een mankement aan je fiets komt altijd ongelegen. Wij zorgen er voor dat je snel weer op je eigen vertrouwde fiets op pad kan. Breng je fiets bij ons langs en laat onze specialisten hem snel en vakkundig repareren, zodat je weer veilig de weg op kunt. Of het nu een bandje plakken is of het vervangen van één of meer onderdelen, je kan je fiets altijd bij ons langsbrengen zonder afspraak. Een fiets repareren in Rotterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ook voor het repareren van een elektrische fiets ben je bij ons aan het goede adres. Je kan ook altijd een prijsopgave vooraf krijgen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Fiets-repareren-Rotterdam

Fiets repareren in Rotterdam: snel en voordelig

Je hoeft geen afspraak te maken om je fiets bij ons te laten repareren. Breng hem langs en we gaan meteen voor je aan de slag. Je kan er van op aan dat we proberen nog op dezelfde dag je fiets weer in orde te maken. We bellen je wanneer hij weer voor je klaar staat en je hem op kan komen halen. Snelle service en nog voordelig ook, dat zijn onze beloftes aan jou als klant. Als fietsenmaker in Rotterdam bieden we niet alleen reparatie en onderhoud, maar natuurlijk ook nieuwe en gebruikte fietsen. Ook voor accessoires als fietspompen, reparatiemiddelen, smeermiddelen en losse fietsonderdelen, zoals voor als zadels en banden kun je bij ons terecht. En dat alles tegen concurrerende prijzen.

Nieuwe en tweedehands fietsen in Rotterdam

Als fietsenmaker kunnen we natuurlijk je fiets repareren in Rotterdam, maar bieden we je tevens een keur aan fietsen van diverse merken. Wil je een tweedehands fiets in Rotterdam kopen, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Natuurlijk krijg je een goed en deskundig advies bij zowel de aankoop van een nieuwe als een gebruikte fiets. Wees welkom in onze winkel voor het aanbod van onze dames-en herenfietsen van een aantal topmerken. Ook voor een mooie kinderfiets kun je bij ons terecht. Naast de gewone stadsfiets of tourfiets hebben we ook mountainbikes en cargobikes in onze collectie. Een derde deel van de verkochte fietsen in Nederland zijn elektrische fietsen. Uiteraard hebben we die ook in het assortiment. Al onze fietsen zijn goed en voordelig. Op zowel kwaliteit als prijs kunnen we de concurrentie aan. Je mag de verschillende fietsen rustig uitproberen om een goede keuze te kunnen maken. Kom snel een proefrit maken en ervaar de kwaliteit van onze fietsen.

MENU